Отворен EU4TECH програм инвестиционе спремности

Пројекат EU4TECH који подржава Европска комисија и ове године организује програм инвестиционе спремности. Укупно 35 тимова биће награђено бесплатним учешћем у целокупном програму који почиње крајем марта и трајаће до средине маја ове године.

Пријава је отворена до 10. марта 2019, а сам програм је намењен компанијама и истраживачким тимовима универзитета у Србији из свих сектора привреде и области. Циљ програма је да помогне учесницима проналажењу инвеститора и унапређивању пословних модела, вештина и знања потребних за успешан развој пословања. Пријавом на EU4TECH програм инвестиционе спремности, учесници добијају могућност да интензивно раде са групом међународних ментора и експерата из партнерских организација – Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology и Technology Transfer Interface T3I, као и да учествују на три радионице на којима ће радити на развоју својих пројеката у циљу што бољег представљања инвеститорима.

На крају програма, сви учесници ће имати могућност да своје пројекте директно представе, групи од преко 20 међународних инвеститора на инвестиционом догађају који је заказан 15. и 16. маја 2019. у Београду. Учесници ће имати могућност да закажу директне састанке са инвеститорима током трајања догађаја. Све детаље о конкурсу и условима можете пронаћи на следећем линку.

Подели ову вест> Facebook Twitter Pinterest Google +