ПРИЈАВА – ИЗАЗОВ БИО-ОТПАДА

Поштовани, рок за подношење пријава је истекао.
Захваљујемо се свима који су учестовали у Јавном позиву „Изазов за управљање био-отпадом

Поштовани, услед новонастале ситуације све потребне информације у вези са Јавним позивом за изазов за управљање био-отпадом можете добити и на 00 381 63 10 64 806

Рок за пријаву на „Изазов за управљање био-отпадом“ који је покренуо Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у сарадњи са Министарством заштите животне средине, и уз финансијску подршку Шведске агенције за међународни развој и сарадњу (СИДА), продужен је до 15. маја 2020. године, до 17 часова.


Позивамо вас на онлине Инфо дан „Јавни позив у оквиру пројекта Изазов за управљање био-отпадом“ у среду, 29. априла у 10 часова, на којој ће учесници говорити о самом пројекту и детаљима Јавног позива, укључујући фазе имплементације пројекта, процес пријаве, начин попуњавања апликационог формулара, критеријуме за евалуацију предлога пројекта. Учесници ће имати прилику да поставе питања.

Агенда:

10:00 – 11:00 – Информације о пројекту и Јавном позиву

Мирослав Тадић. Портфолио менаџер

Ана Секе, Координатор пројекта

11:00 – 12:00  – Питања учесника

За пријаву на онлине инфо дан који се одржава 29.априла 2020. са почетком у 10 часова кликните овде.

Програм Уједињених нација за развој, Министарство заштите животне средине и Шведска агенција за међународни развој и сарадњу расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за предлагање заједничких, иновативних и финансијски исплативих идеја за превенцију, смањење и искоришћавање отпада од хране и зеленог отпада, као и смањење емисија гасова са ефектом стаклене баште (ГХГ) уз истовремено генерисање друштвене, економске и еколошке користи за заједницу и њене грађане.

Више информација о најбољим праксама управљања био-отпадом можете пронаћи у Приручнику а све информације о јавном позиву, укључујући ток позива, критеријуме за евалуацију и услове за пријављивање можете пронаћи у Водичу за пријављивање на јавни позив за управљање био-отпадом.

ПРОЦЕС

Заинтересоване стране треба да поднесу Апликациони формулар који садржи предлог пројекта са описом иновативне идеје укључујући информације о циљевима, очекиваним резултатима и планираним активностима и буџету, као и пратећу документацију.

КО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ?

На Изазов за управљање био-отпадом могу да се пријаве:

  • јединице локалне самоуправе (градови и општине)
  • јавна комунална предузећа
  • привредни субјекти (привредна друштва, предузетници)
  • организације цивилног друштва
  • научно-истраживачке установе.

Сви подносиоци пријава морају да буду регистровани у Републици Србији, у складу са домаћим прописима.

КАКО СЕ ПРИЈАВИТИ?

Провери да ли задовољаваш услове јавног позива и који су критеријуми оцењивања Преузми апликациони формулар Попуни пријаву и поднеси је електронским путем Пошаљи пријаву

Апликационе пријаве морају бити поднете електронским путем преко интернет странице пројекта: https://inovacije.klimatskepromene.rs/izazov-bio-otpada/   до 15.05.2020.г. до 17 часова.